ANTITOK - Bahan Assay Flow Latarl & Peralatan Pangembangan Assay Flow lateral
  • pangembangan-aliran-tes sisi-sisi
  • pangembangan-aliran tambahan
  • teknologi aliran-lateral

Bahan Assay Aliran Sisih

Antigen lan Antibodi

Antigen lan Antibodi

Komponen utama kanggo jalur aliran lateral
Koloid-Emas

Emas Koloid

Label nganggo antigen utawa antibodi
Membran Nitrocellulose

Membran Nitrocellulose

Nindakake antigen lan antibodi
Kertu Backing-Flow-lateral

Kertu Nggawe Aliran Sisih

Ndhukung membran lan bantalan
Sampling-Aliran-Sampel-Pad

Pad Sample Aliran Sisih

Nindakake analisis kanggo tes aliran tambahan
Lateral-flow-conjugate-pad

Pad Konjugasi Aliran Sisih

Bawa kompleks nanopartikel emas
Lateral-mili-nyerep-pad

Pad sing Diserep Aliran Sisih

Uga jeneng wick pad kanggo aliran lateral
lateral-flow-cassete

Kaset Aliran lateral

Perumahan plastik kanggo tes aliran lateral
Mylar-Tas

Tas Mylar

Kemasan kanggo tes tes aliran lateral
Tas katun

Kantong Desiccant

1g desiccant kanggo tes aliran tambahan
Ekstraksi-Tube

Tabung Ekstraksi

Tabung FOB kanggo tes cepet reagen

Kit Koleksi Saliva

Kanggo Kit tes cepet reagen

Kit Pangembangan Assay Flow lateral

kit pangembangan-aliran-tes sisi-sisi

Kit Pangembangan Assay Flow lateral

2 membran, 2 bantalan, 1 kaset
kit pembangunan universal

Kit Pangembangan Universal

Kit pangembangan tes aliran arus lateral 3 membran, 3 bantalan, 2 kaset
lembar-tes-uncut-cepet

Lembar Tes Ora Cepet

Copot sheet kanggo manufaktur kit tes kanthi cepet
lembar-aliran-uncut-lembaran

Lembar Ora Dipotong Aliran Sisih

Copot sheet kanggo manufaktur strip test aliran lateral

Piranti Kanggo Pangembangan Pengujian Arus lateral

Dispenser Aliran-lateral

Dispenser Aliran Sisih

Mbuwang reagen lan emas koloid ing Membran Nitrocellulose
Cepet-Tes-Strip-Guillotine-Cutter

Pemotong Aliran Aliran lateral

Pemotong strip test kanggo tes aliran lateral sheet sing ora dipotong
test-strip-motong

Pemotong Membran

Kanggo nglereni format sheet utawa pad format absorbent pad
Laminator Aliran

Laminator Aliran

Mesin laminasi otomatis kanggo membran nitrocellulose & pad sumbu
Konjugasi-Pad-Strip-Cutter

Cutter Pad Strip konjugasi

Kanggo nglereni format sheet utawa roll conjugate pad
Sample-Pad-Strip-Cutter

Pamotong Strip Pad Sample

Kanggo format sheet cutting utawa pad sampel format gulung
Presser-Aliran-Aliran-Kaset

Pressure Kaset Aliran lateral

Kanggo meksa kaset aliran lateral
Maca-Aliran-Siswa

Maca Aliran Sisih

Maca kanthi otomatis asil strip pengujian aliran lateral

Fasilitase Kanggo Pabrik Strip Flow Tes lateral

Mesin Tes-Majelis-Cepet

Mesin Majelis Tes Cepet

Jalur tes aliran lateral perakitan otomatis utawa semi-otomatis
Printer Aliran-lateral

Printer Aliran lateral

Nomer cetakan laser, tanggal pabrikan, tanggal kadaluwarsa
Mesin Ngisi Cairan

Liquid Filling Machine

Solusi buffer isi otomatis, 6,000 botol saben jam
Mesin Sealing-lan-Percetakan

Sealing lan Mesin Cetak

Segel lan nomer cetak, tanggal kadaluwarsa, tanggal produksi ing tas
ING WANO TAWAN

Paseksen Kita

Kita wis tuku sing nomer loro Pemotong Aliran Aliran lateral saka AntiTeck. Kualitas apik, efisien, murah luwih murah tinimbang merek liyane.
Andrew Dominic
The kit pangembangan tes aliran lateral minangka pitulung gedhe kanggo pangembangan kaping pisanan ing test kit cepet. Kalebu kabeh kebutuhan.
Ethney Kadosh
We are seneng karo lembar uncut aliran lateral. Kita tuku sawetara produk kanggo produksi skala gedhe, kayata, HCG, LH, HIV, Malaria, lsp.
Chad Voronina

Ilmu Kehidupan AntiTeck

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
info@antiteck.com
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa