ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih
gaweyan arus-sisi

Kepiye Nggawe Unit Pabrik Uji Antigen?

Gampang dadi Pabrik Uji Antigen

Produsen Kit Tes Antigen

ANTITOK, pabrikan saka kit tes antigen (kit tes antigen china), kita nyedhiyakake bahan baku, semi produk, peralatan, lini produksi otomatis kanggo mbantu sing pengin ngasilake Antigen Test Kit. Kita duwe solusi profesional lengkap saka antigen lan antibodi kanggo ngrampungake produk, kalebu teknik kanggo manufaktur kanggo transfer.
Telung rencana kanggo mbantu sampeyan nyiyapake Kit Tes Antigen unit pabrik.
solusiRENCANA A
dhasar
RENCANA B
Standard
RENCANA C
Premium
raw MaterialsCopot Lembar:
Kit Tes Antigen utawa
Kit Tes antibodi sing netralake
Antibodi konjugasi;
Antigen konjugasi;
Kit Tes Antigen utawa
Kit Tes antibodi sing netralake
Antigen SARS-Cov-2;
Antibodi SARS-Cov-2;
Antibodi IgG;
Antibodi IgM;
Antibodi IgY Ayam;
Antibodi IgY anti-Ayam Kambing;
Kit Tes Antigen utawa
Netralisir Kit Tes antibodi utawa Kit Tes cepet IgG & IgM
Kesulitan ProduksiGampangSedheng High
aksesorisKit Tes Antigen:
Solusi buffer;
Tabung ekstraksi;
Kaset aliran lateral;
Kantong foil;

Kit Uji Antibodi Netralisir:
Solusi buffer;
Kaset aliran lateral;
Kantong foil;
Lancet;
Pad alkohol;
Pipa pipis;
Kit Tes Antigen:
Kaset aliran lateral;
Kertu backing flow lateral;
Pad konjugate;
pad sampel;
Pad sing nyerep;
Membran Nitrocellulose;
Kantong foil;
Tabung ekstraksi;

Kit Uji Antibodi Netralisir:
Kertu backing flow lateral;
Pad konjugate;
pad sampel;
Pad sing nyerep;
Membran Nitrocellulose;
Kaset aliran lateral;
Kantong foil;
Lancet;
Pad alkohol;
Pipa pipis;
Kit Tes Antigen:
Nanopartikel emas;
Tabung ekstraksi;
Kaset aliran lateral;
Kantong foil;
Kertu backing flow lateral;
Pad konjugate;
pad sampel;
Pad sing nyerep;
Membran Nitrocellulose;

Kit Uji Antibodi Netralisir:
Nanopartikel emas;
Kertu backing flow lateral;
Pad konjugate;
pad sampel;
Pad sing nyerep;
Membran Nitrocellulose;
Kaset aliran lateral;
Kantong foil;
Lancet;
Pad alkohol;
Pipa pipis;
Syarat tim R&DdhasarTrampil mediumPengalaman sing trampil lan sugih
Produksi skala cilik
Peralatan dhasar
Pemotong jalur aliran lateral;
Penekan kaset aliran lateral;
Segel lan mesin cetak;
Dispenser aliran lateral;
Pemotong jalur aliran lateral;
Penekan kaset aliran lateral;
Segel lan mesin cetak;
Oven Pangatusan Blast;
Campuran;
lsp,
Dispenser aliran lateral;
Pemotong jalur aliran lateral;
Penekan kaset aliran lateral;
Segel lan mesin cetak;
Oven Pangatusan Blast;
Campuran;
Tangki Baja Tahan Karat;
Centrifuge;
Mikropipet;
lsp,
Produksi skala gedhe
Produksi otomatis
Mesin perakitan tes otomatis kanthi otomatisMesin perakitan tes kanthi otomatis kanthi otomatisMesin perakitan tes kanthi otomatis kanthi otomatis
Transfer teknologidhasarSedhengFull
Latihan aliran lateraldhasarCustomCustom
Pangembangan tes kontrakCustomCustomCustom
Pabrik kontrakCustomCustomCustom
operasi

Kit Tes cepet IgG / IgM

igg-igm-quick-test-kit

Kit Tes Antibodi Netralisir

Kit tes nétral-antibodi-tes-cepet

Kit Tes Antigen (Profesional)

antigen-test-kit

Kit Tes Antigen (Saliva)

kit saliva-antigen-test-kit

Bahan Assay Flow lateral Kanggo Pangembangan & Manufaktur Kit Tes Antigen

Antigen lan Antibodi

Antigen lan Antibodi

Koloid-Emas

Emas Koloid

Membran Nitrocellulose

Membran Nitrocellulose

Kertu Backing-Flow-lateral

Kertu Nggawe Aliran Sisih

Sampling-Aliran-Sampel-Pad

Pad Sample Aliran Sisih

Lateral-flow-conjugate-pad

Pad Konjugasi Aliran Sisih

Lateral-mili-nyerep-pad

Pad sing Diserep Aliran Sisih

kaset-aliran lateral

Kaset Aliran lateral

Mylar-Tas

Tas Mylar

Tas katun

Kantong Desiccant

Ekstraksi-Tube

Tabung Ekstraksi

Paket Saliva-Koleksi-Kit

Kit Koleksi Saliva

lembar-tes-uncut-cepet

Lembar Copot Antigen Test Kit

lembar-aliran-uncut-lembaran

Lembar Copot Antibodi Neutralisasi

kit pembangunan universal

Kit Pangembangan Assay Flow lateral

Peralatan Kanggo Pangembangan & Manufaktur Kit Tes Antigen

Dispenser Aliran-lateral

Dispenser Aliran Sisih

Presser-Aliran-Aliran-Kaset

Pressure Kaset Aliran lateral

Fasilitas Kanggo Manufaktur Otomatis Antigen Test Kit

Mesin Ngisi Cairan

Liquid Filling Machine

Printer Aliran-lateral

Printer Laser

Konsultasi karo wakil penjualan kanggo solusi manufaktur.

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa