ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih
gaweyan arus-sisi

Kit Pangembangan Assay Flow lateral

Kanggo Manufacutring Strip & Pengembangan Aliran lateral

Kit Pangembangan Assay Flow lateral

Katalog: Kit Starter
kit pangembangan-aliran-tes sisi-sisi
LFAD10001
kit pembangunan universal
LFAD10002
assay-development-meaning
LFAD10003
pandhuan-arus-tes-pengembangan lateral
LFAD10004
pangembangan khusus-tes
LFAD10005
pangembangan arus
LFAD10006

Apa kit pangembangan tes aliran lateral?

Kit pangembangan tes aliran arus lateral minangka kit wiwitan kanggo proyek pangembangan tes aliran lateral. Kalebu sawetara bantalan, membran lan bahan tes aliran lateral liyane: kertu backing flow lateral, pad sampel aliran lateral, pad conjugate flow lateral, pad nyerep aliran lateral, aliran kaset lateral, aliran lateral membran nitroselulosa, lsp.

Komponen kit pangembangan tes aliran lateral

Membran Nitrocellulose: ALCN110, ALCN120 & ALCN140, saben siji gulung.
Kertu backing aliran lateral: 100 lembar, ukuran 300 * 60mm, kekandelan 0.4mm
Pad conto aliran lateral: 3 jinis, format sheet (300 * 200mm)
Pad konjugat aliran lateral: 3 jinis, format sheet (300 * 200mm)
Pad nyerep aliran lateral: 3 jinis, format sheet (300 * 200mm)
Kaset aliran lateral: 100 kaset (tutup lan ngisor)
Tas Mylar kanggo aliran lateral: 100 tas foil (120 * 65mm, kosong)
Tas katun: 100 tas (1g / tas)

Model kit pangembangan tes aliran lateral

Kucing Oraitem
LFAD10001membran nitrocellulose,
kaset aliran sisih,
tas desiccant,
tas mylar,
pad conto aliran aliran,
pad konjugat aliran lateral,
pad nyerep aliran lateral,
kertu backing aliran lateral,
LFAD10002membran nitrocellulose,
kaset aliran sisih,
tas desiccant,
tas mylar,
pad conto aliran aliran,
pad konjugat aliran lateral,
pad nyerep aliran lateral,
kertu backing aliran lateral,
tabung ekstraksi
LFAD10003membran nitrocellulose,
kaset aliran sisih,
tas desiccant,
tas mylar,
pad conto aliran aliran,
pad konjugat aliran lateral,
pad nyerep aliran lateral,
kertu backing aliran lateral,
tabung sampel
LFAD10004membran nitrocellulose,
kaset aliran sisih,
tas desiccant,
tas mylar,
pad conto aliran aliran,
pad konjugat aliran lateral,
pad nyerep aliran lateral,
kertu backing aliran lateral,
kit koleksi saliva
LFAD10005membran nitrocellulose,
kaset aliran sisih,
tas desiccant,
tas mylar,
pad conto aliran aliran,
pad konjugat aliran lateral,
pad nyerep aliran lateral,
kertu backing aliran lateral,
mini pipette karo tips
LFAD10006membran nitrocellulose,
kaset aliran sisih,
tas desiccant,
tas mylar,
pad conto aliran aliran,
pad konjugat aliran lateral,
pad nyerep aliran lateral,
kertu backing aliran lateral,
nanopartikel emas

Kepiye cara nggunakake kit pangembangan tes aliran lateral?

strip tes-aliran-lateral
Kit kasebut ngemot kabeh kebutuhan kanggo proyek pangembangan aliran lateral, kajaba emas koloid, antigen lan antibodi, BSA lan reagen kimia liyane.
Metu kabeh bahan, banjur wiwiti prosedur pangembangan.
1. Selehake kertu backing flow lateral ing meja 
2. Tancepake membran nitrocellulose ing kertu backing flow lateral 
kit arus-sisi
3. Gunakake dispenser reagen aliran lateral kanggo nyemprotake antibodi utawa antigen menyang membran nitroselulosa (garis C lan T)
4. membran nitrocellulose garing
produsen tes-aliran-lateral
5. Gunakake dispenser aliran lateral kanggo nyemprot nanopartikel emas koloid menyang pad konjugat aliran lateral
Or:
Gunakake micropipette kanggo nyelehake cairan emas koloid (label antigen / antibodi) cairan ing pad konjugat
6. Pad konjugat aliran lateral sing garing
lateral-flow-assay-kit
7. Tancepake konjugasi ing kertu backing flow lateral
8. Tancepake conto aliran aliran lateral ing kertu backing aliran lateral
9. Tancepake aliran nyerep aliran lateral ing kertu backing flow lateral
tes sisi-aliran-cepet

Kepiye pesen kit pangembangan tes aliran lateral?

Hubungi wakil sales liwat email  info@antiteck.com
Utawa isi formulir ing ngisor iki:

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa