ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih
latihan tes-aliran-lateral

Latihan Tes Aliran lateral

Mbantu sampeyan gampang ngerti apa tes aliran lateral lan cara nggawe pangembangan & manfacturing
latar mburi
ANTITOKTim Aliran lateral kalebu sawetara ahli sing melu pangembangan tes utawa produksi aliran lateral luwih saka 15 taun. Kabeh ahli duwe pengalaman apik ing kabeh prosedur sing ana gandhengane karo tes tes R&D kit lateral lan teknik produksi skala gedhe. Saka bahan baku & peralatan nganti jalur produksi, ANTITOK pengin nyedhiyakake layanan, pendhidhikan lan pelatihan kanggo sing pengin mlebu industri IVD. Ing kene kita nyedhiyakake latihan tes aliran lateral kursus kaya ing ngisor iki.
latihan aliran-lateral

Jinis Latihan Tes Aliran lateral

1. Latihan Tes Aliran lateral Dhasar (3 dina)
2. Latihan Tes Aliran lateral Khusus (latihan 15 dina kanthi langkah)
3. Latihan Tes Aliran Lanjut VIP (sinau, latihan lan latihan 30 dina)
pelatihan-aliran-tes sisi-sisi

Jadwal Wektu Kanggo Latihan Tes Aliran lateral Dhasar

Jadwal Wektustatus
Jan 2022Rawuh
Dec. 2021Rawuh
Nov. 2021Rawuh
Oct. 2021Rawuh
2021Rawuh
Aug. 2021Rawuh
Jul 2021aktif
Jun 2021Rampung
Mei 2021Rampung
Apr. 2021Rampung
Tue 2021Rampung
Feb. 2021Rampung
Jan 2021Rampung
Dec. 2020Rampung

Kursus Latihan Tes Aliran lateral Dhasar

Ringkesan ringkes
Teknologi kromatografi imunomi (dikenal minangka teknologi emas koloidal) minangka teknologi diagnostik in vitro klasik sing dadi senyawa integrasi teknologi kromatografi / imunoronisasi / koloid. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, teknologi mboko sithik ngembang saka nanopartikel emas koloid klasik menyang macem-macem cara kayata mikrosfer lateks, mikrosfer fluorescent, titik kuantum lan mikrosfer magnetik, lan teknologi terus nganyari iterasi, sanajan kalebu metode tradhisi. Teknologi kasebut isih njaga vitalitas sing kuat. Ing lapangan diagnostik in vitro, isih ana papan ing diagnostik in vitro, duwe peran sing ora bisa diganti, lan ing taun-taun pungkasan, iki minangka kahanan pertumbuhan sing berkelanjutan, sing dadi bioteknologi dhasar sing penting. Latihan kita bakal rampung sajrone telung dina. Kursus pelatihan adhedhasar teknologi emas koloid klasik, analisis jero teknik kromatografi lan rincian implementasi teknologi, saengga para siswa bisa miwiti kanthi cepet, ngerteni teknologi, lan kurang dalan gedhe. Sanalika, latihan uga bakal ngenalake teknik kromatografi kuantitatif mikrosfer fluorescent, titik kuantum, partikel magnetik, lsp.
DAY 1
1. Kenalake peralatan dhasar babagan cara nggunakake lan njaga: dispenser aliran lateral, pemotong jalur aliran lateral, presser kaset aliran lateral, pemotong membran, lsp.
2. Kenalake membran nitrocellulose, cara milih lan nggunakake membran NC kanthi bener.
3. Pengantar lan aplikasi bahan aktif biologis: agen aktif permukaan (tween), pilihan BSA, sistem buffer, lsp.
DAY 2 
4. Kepiye cara tes tes aliran lateral kuantitatif? Lan pilihan peralatane
5. Pilihan bahan baku: kertu backing flow lateral, conto pad, pad konjugat, pad nyerer, pad pemisahan getih, tape, lsp.
DAY 3
6. Dhasar eksperimen lengkap ing nanopartikel emas koloid
6.1 Nyintesis nanopartikel emas koloid (langkah demi langkah)
6.2 Siapake pad konjugat, ngoptimalake lan label antigen / antibodi
6.3 Siapke membran nitrocellulose, dispensasi reagen
6.4 pilihan bahan baku (bantalan), persiapan sistem buffer, pilihan aditif
6.5 Prosedur laminasi dadi tes tes tes lateral (produk rampung)
6.6 Saka teknik kualitatif nganti teknik kuantitatif (kalebu metode uji coba titik kuantum, peralatan, bahan baku, lsp)

Endi sing kudu melu latihan aliran lateral?

China

Sapa sing bisa melu pelatihan aliran lateral?

Sapa wae sing kepengin nggawe pangembangan tes aliran lateral lan manufaktur jalur uji aliran lateral.

Sampurna kanggo perusahaan wiwitan, klompok riset universitas ing tahap wiwitan, tim manufaktur, tim riset kanthi ukuran ukuran nganti ukuran luwih gedhe

Apa gratis kanggo latihan aliran lateral?

Ora! Iki dudu kursus gratis, bakal dikenani biaya kanggo latihan.
Biaya kasebut mbayar kuliah lan salinan, akses menyang laboratorium, salinan protokol, panggunaan peralatan, kabeh bahan standar lan reagen, nedha awan saben dina lan siji nedha bengi. Ragad visa, tiket pesawat, lelungan lan akomodasi ora kalebu.

Hubungi wakil kita kanggo latihan tes aliran lateral

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa