ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih
gaweyan arus-sisi

Mesin Majelis Kit Test Cepet

Kanggo Manufacutring Strip Uji Lambung lateral

Apa mesin perakitan kit tes cepet?

The mesin perakitan kit tes cepet dirancang khusus kanggo manufaktur jalur uji aliran lateral. Nyuda biaya tenaga kerja, persyaratan tenaga kerja ing sektor iki. Manufaktur kanthi otomatis utawa manufaktur semi otomatis kasedhiya. Mesin kasebut cocog kanggo kabeh jinis manufaktur jalur tes aliran lateral, kalebu teknik emas koloid kekebalan lan tes immunochromatography fluoresensi.

Jinis mesin perakitan kit tes kanthi cepet

Mesin perakitan tes kanthi otomatis kanthi otomatis
mesin tes-kit-majelis-cepet

Mesin perakitan tes otomatis kanthi otomatis

mesin tes-perakitan-cepet

Prosedur kerja

Kanthi otomatis
Kaset nyepakake

A. Panganan kaset ndhuwur
B. Panganan kaset ngisor

1. Ngisi kaset ngisor
2. Panganan sheet sheet
3. Pemeriksaan CCD
4. Pemuatan kaset ndhuwur
5. Pencet kaset
6. Output kaset
7. Copot produk sing rusak
8. Panganan kaset
9. dipakani Desiccant
10. Panganan tas foil
11. Lebokake kaset lan desiccant menyang tas foil
12. Sealing tas foil
13. Output produk
peralatan kemasan medis
Semi kanthi otomatis
Kaset nyepakake

A. Panganan kaset paling dhuwur (manual)
B. Panganan kaset ngisor (manual)

1. Ngisi kaset ngisor
2. Panganan sheet sheet
3. Pemeriksaan CCD
4. Pemuatan kaset ndhuwur
5. Pencet kaset
6. Output kaset
7. Copot produk sing rusak
8. Panganan kaset
9. Panganan Desiccant (manual)
10. Panganan tas foil
11. Lebokake kaset lan desiccant menyang tas foil
12. Sealing tas foil
13. Output produk
otomatis-test-assembling

Parameter mesin perakitan kit tes kanthi cepet

Kucing OraTKAM300TKAM301
AutomatedSemi kanthi otomatisKanthi otomatis
kapasitas2,500-3,000 kaset / jam3,000 kaset / jam
Intensitas Buruh3 buruh0
Nglereni Sheet Cuttingkalebukalebu
Power3,500W4,500W
Power Supply220V / 50Hz220V / 50Hz
bobot270kg400kg
ukuran1,850 * 2,600 * 1,800mm3,200 * 2,600 * 1,800mm

Bandingake karo mesin perakitan kit tes cepet liyane

itemANTITOKLiyane
pricekurangHigh
ProfessionalTim Aliran lateral duwe luwih saka 15 taun pengalaman pangujian tes lan pangembangan tes lateralOra ing lapangan aliran tambahan
kapasitas3,000 kaset / jam2,000 kaset / jam
instalasiGampangKomplek, butuh teknisi degugging lan instalasi ing situs
operasiGampangKomplek
maintenance GampangKomplek
ukuranUkuran cilikUkuran gedhe

Kepiye mesen mesin perakitan kit uji kanthi cepet?

Hubungi wakil sales liwat email  info@antiteck.com
Utawa isi formulir ing ngisor iki:

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa