ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih

Pemotong Aliran Aliran lateral

Kanggo Pabrik Uji Aliran Sisih Sisih
pemotong aliran-sisi-sisi

Pemotong Aliran Aliran lateral

Kucing. Ora.: LFST0007
ukuran
530mm * 450mm * 300mm
bobot: 50kg
kacepetan: 450 pcs / min
Precision: ± 0.05mm

Apa pemotong jalur aliran lateral?

The pemotong jalur aliran lateral minangka peralatan kanggo manufaktur jalur uji aliran lateral utawa pembangunan. Slitter rotary otomatis kanggo manufaktur strip test ing strip tes tes lateral IVD. Uga jeneng minangka Pemotong Guillotine Strip Cepet, digunakake kanthi akeh ing produksi tes aliran lateral lan perakitan test strip aliran lateral.

Jinis pemotong jalur aliran lateral

Biasane ana telung jinis pemotong jalur aliran lateral
1. Pemotong Shear Strip sing bisa diprogram
2. Pemotong jalur kecepatan rendah
3. Pemotong jalur kecepatan tinggi

Apa fitur pemotong jalur aliran lateral AntiTeck LFST0007?

1. gunting sing bisa diprogram
2. Kacepetan dhuwur
3. Maksimum 450 strip saben menit nglereni
4. Gampang nyetel ukuran lan kacepetan nglereni
5. Layar tutul

Parameter pemotong jalur aliran AntiTeck LFST0007

modelLFST0007
controllerPLC
memory Integrated
Kacepetan nglereni450rpm
Kacepetan dipakani0 - 1300mm / menit
Precision± 0.05mm
Werna pamotongan100mm
Motong kekandelan1.5mm
ukuran530mm * 450mm * 300mm
bobot50kg
Power0.65KVA
Power supplyAC220V / 50, 60Hz

Merek pemotong jalur aliran lateral

1. Biodot
2. Otomasi Kinematik
3. Ilmu Kehidupan AntiTeck

Ringkesan pemotong jalur aliran AntiTeck LFST0007

test-strip-motong-mesin
test-strip-motong
Cepet-Tes-Strip-Guillotine-Cutter
conto-pad-strip-cutter

Cara nginstal pemotong jalur aliran lateral

Kepiye cara nggunakake pemotong jalur aliran lateral?

1. Nguripake pemotong jalur aliran lateral
2. Nyetel jembaré nglereni Strip
3. Nyetel kacepetan nglereni
4. Nyetel posisi lembar sing ora dipotong sing bener
5. Lebokake sheet sing ora dipotong kanggo ngethok pemotong
6. Push tombol biru kanggo miwiti nglereni
7. Push tombol abang kanggo mungkasi nglereni

Pesenan panggonan kanggo pemotong jalur aliran lateral

Hubungi wakil sales liwat email  info@antiteck.com
Utawa isi formulir ing ngisor iki:

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa