ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih
gaweyan arus-sisi

Pemotong Membran 

Kanggo Manufaktur lan Pangembangan Assay Flow Ing Sisih

Apa pemotong membran?

Pemotong membran dirancang khusus kanggo nglereni bahan baku (lembaran nyerep, bantalan serat kaca, bantalan konjugat lan membran pamisahan getih kanggo tes aliran lateral) kanggo manufaktur tes aliran lateral. Sadurunge nggawe strip tes kanthi cepet, kita kudu nyuda bahan tes aliran lateral menyang ukuran sing tepat kanggo laminasi.
desain-aliran-tes sisi-sisi
Parameter pemotong membran
pemotong aliran-sisi-sisi

Ringkesan pemotong membran

pemotong membranotomatis-guillotine-cutter

Brosur pemotong membran

Kepiye cara nggunakake pemotong membran?

Aplikasi pemotong membran

1. Pangembangan pengujian aliran lateral
2. Pabrik uji coba aliran aliran lateral

Cocog kanggo

Bantalan sing nyerep ing format gulung
nyerep-bantalan-aliran tambahan
Sample aliran lateral ing format sheet
conto-pad-lateral-flow
Sheet utawa Roll dadi ngudani
(Bantalan nyerep, bantalan conto, bantalan konjugat, membran pamisahan getih) 
konjugasi-pad-gurat-aliran

Kepiye supaya bisa motong pemotong membran?

Hubungi wakil kita

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa