ANTITOK - Bahan Uji Aliran Latar & Piranti Pabrik Aliran Sisih
gaweyan arus-sisi

Piranti Pabrik Aliran Sisih

ANTITOK Nyedhiyakake peralatan manufaktur aliran lateral kanggo pangembangan tes aliran lateral. Kalebu produk ing ngisor iki, nanging ora kabeh ditampilake ing kaca iki, hubungi wakil kanggo rincian.
Dispenser Aliran-lateral

Dispenser Aliran Sisih

Sample-Pad-Strip-Cutter

Cutter Pad Strip konjugasi

Presser-Aliran-Aliran-Kaset

Pressure Kaset Aliran lateral

Maca-Aliran-Siswa

Maca Aliran Sisih

Cepet-Tes-Strip-Guillotine-Cutter

Pemotong Strip Test

Laminator Aliran

Laminator Aliran

Konjugasi-Pad-Strip-Cutter

Pamotong Strip Pad Sample

ANTITOK uga nyedhiyakake peralatan sing dikustomisasi kanggo pangembangan tes aliran lateral lan manufaktur jalur uji aliran lateral.

Mesen Peralatan Produksi Lateral Flow

AntiTeck Life Sciences Limited

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa