АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
  • развој на анализа на страничен проток
  • развој на страничен проток
  • странична струја-технологија

Материјали за анализа на страничен проток

Антигени-и-антитела

Антигени и антитела

Клучна компонента за лента за страничен проток
Колоидно-златно

Колоидно злато

Етикета со антигени или антитела
Нитроцелулоза-мембрана

Нитроцелулозна мембрана

Носете антигени и антитела
Латерален проток-подлога-картичка

Поддршка за страничен проток

Поддршка мембрана и влошки
Латерален проток-Примерок-подлога

Подлога за примерок од страничен проток

Носете аналит за анализа на страничен проток
Латерален проток-конјугиран-подлога

Конјугирана подлога за страничен проток

Носете златен наночестички комплекс
Странично-проточно-апсорбирачко-подлога

Апсорбента подлога за страничен проток

Наведете и фитил рампа за страничен проток
касета со страничен проток

Касета за страничен проток

Пластично куќиште за анализа на страничен проток
Милар-чанти

Торби од Милар

Пакување за тест за анализа на страничен проток
Десикант-кеси

Торби за сушење

1g средство за сушење за анализа на страничен проток
Екстракција-цевка

Цевка за екстракција

FOB цевка за брз тест на реагенс

Комплет за собирање плунка

За комплет за брзо тестирање реагенс

Комплет за развој на анатерална проток

комплет за развој на анализа на страничен проток

Комплет за развој на анатерална проток

2 мембрана, 2 влошки, 1 касета
комплет за универзален развој

Универзален комплет за развој

Комплет за развој на анализа на страничен проток 3 мембрана, 3 влошки, 2 касета
брз тест-несечен лист

Рапид тест несечен лист

Несечен лист за брзо производство на комплети за тестирање
страничен проток-несечен лист

Страничен проток Несечен лист

Несечен лист за производство на тест лента за страничен проток

Опрема за производство на страничен тек

Страна-диспензерот за проток

Диспензерот за страничен проток

Распределување реагенс и колоидно злато на нитроцелулозна мембрана
Рапид-тест-лента-гилотина-секач

Секач за лента за страничен проток

Тест -секач за ленти за тест за страничен проток на несечен лист
тест-лента-секач

Мембрански секач

За сечење формат на лист или формат на ролна апсорбирачка подлога
Ламинатор на проток

Ламинатор за проток

Автоматизирана ламинирачка машина за нитроцелулозна мембрана и фитил рампа
Конјугат-подлога-лента-секач

Конјугирајте секач за ленти за подлога

За сечење формат на лист или ролна конјугирана подлога
Примерок-подлога-лента-секач

Примерок секач за ленти за ленти

За сечење формат на лист или ролна формат примерок рампа
Латерален проток-касета-Преси

Преси за касети за страничен проток

За цврсто притискање на касетата за страничен проток
Латерален проток-читач

Читач на страничен проток

Автоматски прочитајте ги резултатите од лентата за анализа на страничен проток

Објекти за производство на ленти за тестирање на странични протоци

Рапид-тест-монтажа-машина

Брзо тестирање машина за склопување

Автоматизирана или полуавтоматизирана тест лента за страничен проток
Латерален проток-печатач

Печатач со страничен проток

Број на парче за ласерско печатење, датум на производство, датум на истекување
Машина за полнење течности

Течна машина за пополнување

Автоматски раствор на пуфер за полнење, 6,000 вијали на час
Машина за запечатување и печатење

Машина за запечатување и печатење

Број на печат и печатење, датум на истекување, датум на производство на торба
ШТО СЕ вели МНОГУ

Нашите препораки

Го купивме второто Секач за лента за страничен проток од АнтиТек. Има добар квалитет, висока ефикасност и пониска цена од другите марки.
Андреј Доминик
на комплет за развој на анализа на страничен проток е голема помош за прв пат развој на комплет за брзо тестирање. Вклучете ги сите потребни работи.
Етни Кадош
Среќни сме со страничен проток несечен листНа Купивме некои производи за големо производство, како што се, HCG, LH, ХИВ, маларија, итн.
Чад Воронина
Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати