АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
странично течење-производство

Латерален проток Имуно анализа PDF и анализа на страничен проток PPT

За учење на анализа на страничен тек, курс за развој на анализи и најнови вести
сите технологија за страничен проток и информации за учење на анализа на страничен тек, курс и обука за развој на анализи, дури и најнови вести, може да ја преземете оваа страница.
Брошури
Комплет за развој на анатерална проток

Страничен проток на нитроцелулозна мембрана
Поддршка за страничен проток
Латерален тек на абсорбентна подлога
Латерален тек на конјугирана подлога
Опрема за развој на анализа на страничен проток
Рапид тест за несечени листови за производство на ленти за тестирање на страничен проток
Материјали за производство на комплет за тестирање Covid 19
Потрошен материјал за тестирање на страничен проток

Секач за лента за страничен проток (2024)
Тест лента машина (2024) За латерален проток подлога за примерок / конјугирана подлога / абсорбентна подлога

Брзо тестирање машина за склопување (TKAM-101A)
Машина за склопување комплет за брзо тестирање (TKAM-400)
Брзо тестирање машина за склопување (TKAM-401)
Брзо тестирање машина за склопување (TKAM-402)
Брзо тестирање машина за склопување (TKAM-403)
Машина за склопување на тест ленти (TKAM-501)
Машина за склопување на тест ленти (TKAM-502, 2023)
Машина за склопување на тест ленти (TKAM-502, 2024 година, целосно автоматизиран)
Машина за склопување на тест ленти (TKAM-502, 2024 година, полуавтоматизиран)
Машина за склопување и пакување на тест ленти (LFD00395)
Машина за склопување на ленти за тест за бременост
Машина за пакување блистери со ленти HCG
HCG лента за блистер пакување машина + автоматизирана боксерска машина
Машина за склопување на касета за тестирање на лекови
Машина за пакување торбичка со касета за тестирање на дрога
Машина за склопување на комплет за тестирање на лекови
Машина за пакување комплет за брз тест 2023 година
Машина за пакување торбичка за производство на брзо тестирање (TKAM-200A)

Диспензерот за страничен проток (20 пумпи)

Упатство за користење
Машина за склопување на тест ленти (TKAM-501, кинеска верзија)
Машина за склопување на тест ленти (TKAM-501, англиска верзија)
Процеси на склопување на тест ленти (TKAM-501)
Диспензерот за страничен проток (LFD00062)

Фабричко поставување на комплетот за брз тест
Поставена е единица за производство на комплет за брз тест HCG
Поставена единица за производство на комплет за брз тест Covid 19

Машина за полнење и запечатување течности
Машина за полнење и запечатување течни LFM-400
Машина за полнење и капачирање

инструкции
Машина за полнење и запечатување со течност Инсталирање и ракување
Печатач со страничен проток Инсталирање и ракување
Печатач со страничен проток EzCad-IFU
X5-Visual-software-CCD За Печатач со страничен проток

Како да

Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати