АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
странично течење-производство

Како да поставите единица за производство на тест за антиген?

Лесно да се биде производител на комплети за тестирање антигени

Производител на комплет за тестирање на антигени

АНТИТЕК, производител на комплет за тестирање на антиген (комплет за тестирање на антиген во Кина), обезбедуваме суровини, полупроизводи, опрема, автоматска производна линија за да им помогнеме на оние што сакаат да произведат комплет за тестирање антиген. Имаме целосни професионални решенија од антиген и антитела до завршен производ, вклучуваат целосно техники за производство до пренос.
Три планови за да ви помогнат да поставите свој Комплет за тестирање антигени производствена единица.
РешениеПЛАН А.
Основни
ПЛАН Б.
стандард
ПЛАН В
Премиум
суровиниНесечен лист:
Комплет за тестирање на антиген или
Комплет за тестирање за неутрализирање на антитела
Конјугирано антитело;
Конјугиран антиген;
Комплет за тестирање на антиген или
Комплет за тестирање за неутрализирање на антитела
Антиген САРС-Ков-2;
Антитело САРС-Ков-2;
IgG антитела;
IgM антитела;
Пилешко IgY антитело;
Козјо анти-пилешко IgY антитело;
Комплет за тестирање на антиген или
Комплет за тестирање на антитела за неутрализирање или комплет за брзи тестови за IgG & IgM
Тешкотија во производствотоЛесноМедиум Високо
додатоциКомплет за тестирање на антиген:
Тампон решение;
Цевка за екстракција;
Касета за страничен проток;
Кеса од фолија;

Комплет за неутрализирање на тест за антитела:
Тампон решение;
Касета за страничен проток;
Кеса од фолија;
Лансет;
Перница за алкохол;
Пипета за еднократна употреба;
Комплет за тестирање на антиген:
Касета за страничен проток;
Поддршка за страничен проток;
Конјугирана подлога;
Примерок рампа;
Апсорбирачка подлога;
Нитроцелулозна мембрана;
Кеса од фолија;
Цевка за екстракција;

Комплет за неутрализирање на тест за антитела:
Поддршка за страничен проток;
Конјугирана подлога;
Примерок рампа;
Апсорбирачка подлога;
Нитроцелулозна мембрана;
Касета за страничен проток;
Кеса од фолија;
Лансет;
Перница за алкохол;
Пипета за еднократна употреба;
Комплет за тестирање на антиген:
Наночестички од злато;
Цевка за екстракција;
Касета за страничен проток;
Кеса од фолија;
Поддршка за страничен проток;
Конјугирана подлога;
Примерок рампа;
Апсорбирачка подлога;
Нитроцелулозна мембрана;

Комплет за неутрализирање на тест за антитела:
Наночестички од злато;
Поддршка за страничен проток;
Конјугирана подлога;
Примерок рампа;
Апсорбирачка подлога;
Нитроцелулозна мембрана;
Касета за страничен проток;
Кеса од фолија;
Лансет;
Перница за алкохол;
Пипета за еднократна употреба;
Барање на тим за истражување и развојОсновниСредно квалификуваниВисоко квалификувано и богато искуство
Мало производство
Основна опрема
Секач на ленти со страничен проток;
Притиснувач на касети со страничен проток;
Печат и машина за печатење;
Диспензерот за страничен проток;
Секач на ленти со страничен проток;
Притиснувач на касети со страничен проток;
Печат и машина за печатење;
Печка за сушење со експлозија;
Миксер;
Итн,
Диспензерот за страничен проток;
Секач на ленти со страничен проток;
Притиснувач на касети со страничен проток;
Печат и машина за печатење;
Печка за сушење со експлозија;
Миксер;
Резервоар од нерѓосувачки челик;
Центрифуга;
Микропипета;
Итн,
Големо производство
Автоматско производство
Полуавтоматизирана машина за монтажа на брзи тестовиЦелосно автоматизирана машина за монтажа на брзи тестовиЦелосно автоматизирана машина за монтажа на брзи тестови
Трансфер на технологијаОсновниМедиумЦелосна
Обука за страничен протокОсновниПрилагоденоПрилагодено
Развој на анализа на договориПрилагоденоПрилагоденоПрилагодено
Договорно производствоПрилагоденоПрилагоденоПрилагодено
Операција

Комплет за брзи тестови на IgG / IgM

комплет igg-igm-quick-test-комплет

Комплет за неутрализирање на тест за антитела

Комплет за неутрализирање-антитела-брз тест-комплет

Комплет за тестирање антиген (професионален)

комплет за тестирање на антиген

Комплет за тестирање на антиген (плунка)

плунка-антиген-тест-комплет

Материјали за анализа на страничен тек за развој и производство на комплети за тестирање на антиген

Антигени-и-антитела

Антигени и антитела

Колоидно-златно

Колоидно злато

Нитроцелулоза-мембрана

Нитроцелулозна мембрана

Латерален проток-подлога-картичка

Поддршка за страничен проток

Латерален проток-Примерок-подлога

Подлога за примерок од страничен проток

Латерален проток-конјугиран-подлога

Конјугирана подлога за страничен проток

Странично-проточно-апсорбирачко-подлога

Апсорбента подлога за страничен проток

касети со страничен проток

Касета за страничен проток

Милар-чанти

Торби од Милар

Десикант-кеси

Торби за сушење

Екстракција-цевка

Цевка за екстракција

Плунка-Колекција-Комплет

Комплет за собирање плунка

брз тест-несечен лист

Несечен лист комплет за тестирање антигени

страничен проток-несечен лист

Несечен лист за неутрализирање на антитела

комплет за универзален развој

Комплет за развој на анатерална проток

Опрема за развој и производство на комплети за тестирање антигени

Страна-диспензерот за проток

Диспензерот за страничен проток

Латерален проток-касета-Преси

Преси за касети за страничен проток

Објекти за автоматско производство на комплет за тестирање антигени

Машина за полнење течности

Течна машина за пополнување

Латерален проток-печатач

Ласерски печатач

Консултирајте се со нашиот претставник за продажба за решение за производство.

Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати