АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
странично течење-производство

Комплет за развој на анатерална проток

За тест за страничен проток, лента за производство и развој

Комплет за развој на анатерална проток

комплет за развој на анализа на страничен проток
LFAD10001
комплет за универзален развој
LFAD10002
анализа-развој-значење
LFAD10003
страничен проток-анализа-развој-водич
LFAD10004
обичај-анализа-развој
LFAD10005
проток-развој
LFAD10006

Што е комплет за развој на анализа на страничен проток?

Комплет за развој на анализа на страничен проток е почетен комплет за развојна анализа на страничен проток. Вклучете некои влошки, мембрана и други материјали за анализа на страничен проток: подлога за страничен проток, подлога за примерок од страничен проток, конјугирана подлога за страничен проток, апсорбирачка подлога за страничен проток, касета за страничен проток, страничен проток на нитроцелулозна мембрана, итн.

Компоненти на комплет за развој на анализа на страничен проток

Нитроцелулозна мембрана: ALCN110, ALCN120 & ALCN140, по една ролна од секоја.
Поддршка картичка за страничен проток: 100 листови, димензија 300*60мм, дебелина 0.4мм
Подлога за примерок од страничен проток: 3 вида, формат на листови (300*200мм)
Конјугирана рампа за страничен проток: 3 вида, формат на листови (300*200мм)
Апсорбирачка подлога од страничен проток: 3 вида, формат на листови (300*200мм)
Касета за страничен проток: 100 касети (корица и дно)
Торби од милар за страничен проток: 100 кесички од фолија (120*65мм, празно)
Торби за сушење: 100 кеси (1гр/торба)

Модел на комплет за развој на анализа на страничен проток

Cat. Не.Предмети
LFAD10001нитроцелулозна мембрана,
касета за страничен проток,
кеси за сушење,
миларна торба,
подлога за примерок од страничен проток,
конјугирана рампа за страничен проток,
апсорбирачка подлога за страничен проток,
подвижна картичка за страничен проток,
LFAD10002нитроцелулозна мембрана,
касета за страничен проток,
кеси за сушење,
миларна торба,
подлога за примерок од страничен проток,
конјугирана рампа за страничен проток,
апсорбирачка подлога за страничен проток,
подвижна картичка за страничен проток,
цевка за вадење
LFAD10003нитроцелулозна мембрана,
касета за страничен проток,
кеси за сушење,
миларна торба,
подлога за примерок од страничен проток,
конјугирана рампа за страничен проток,
апсорбирачка подлога за страничен проток,
подвижна картичка за страничен проток,
примерок цевка
LFAD10004нитроцелулозна мембрана,
касета за страничен проток,
кеси за сушење,
миларна торба,
подлога за примерок од страничен проток,
конјугирана рампа за страничен проток,
апсорбирачка подлога за страничен проток,
подвижна картичка за страничен проток,
комплет за собирање плунка
LFAD10005нитроцелулозна мембрана,
касета за страничен проток,
кеси за сушење,
миларна торба,
подлога за примерок од страничен проток,
конјугирана рампа за страничен проток,
апсорбирачка подлога за страничен проток,
подвижна картичка за страничен проток,
мини пипета со врвови
LFAD10006нитроцелулозна мембрана,
касета за страничен проток,
кеси за сушење,
миларна торба,
подлога за примерок од страничен проток,
конјугирана рампа за страничен проток,
апсорбирачка подлога за страничен проток,
подвижна картичка за страничен проток,
златни наночестички

Како да се користи комплет за развој на анализа на страничен проток?

тест-ленти за страничен проток
Комплетот ги содржи сите неопходни работи за развој на страничен проток, освен колоидно злато, антиген и антитела, БСА и друг хемиски реагенс.
Извадете ги сите материјали, потоа започнете со развојна постапка.
1. Ставете картичка за страничен проток на масата 
2. Залепете нитроцелулозна мембрана на страничната картичка за страничен проток 
комплет за страничен проток
3. Користете диспензерот за реагенс за страничен проток за прскање на антитела или антигени врз нитроцелулозната мембрана (Ц и Т линија)
4. Сува нитроцелулозна мембрана
производители на тестови за страничен проток
5. Користете диспензерот за страничен проток за прскање на колоидни наночестички од злато врз конјугирана подлога за страничен проток
Or:
Користете микропипета за да ја испуштите течноста од колоидно злато (означено како антиген/антитело) на конјугирана подлога
6. Сува конјугирана подлога за страничен проток
комплет за анализа на страничен проток
7. Залепете конјугирана подлога на страничната картичка за страничен проток
8. Залепете рампа за примерок од страничен проток на картичката за страничен проток
9. Залепете рампа за абсорбента на страничен проток на картичката за страничен проток
латерален проток-брз тест

Како да нарачате комплет за развој на анализа на страничен проток?

Ве молиме контактирајте го нашиот претставник за продажба преку е -пошта  info@antiteck.com
Или пополнете го формуларот подолу:
Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати