АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
странично течење-производство

Материјали за анализа на страничен проток

Што се материјали за анализа на страничен проток?

Суровините за развој на анализа на страничен проток и производство на тест ленти за страничен проток. Вклучете ги подолу производите, но не сите прикажани на оваа страница, контактирајте со нашиот претставник за детали.
Антигени-и-антитела

Антигени и антитела

Нитроцелулоза-мембрана

Нитроцелулозна мембрана

Колоидно-златно

Колоидно злато

Латерален проток-подлога-картичка

Поддршка за страничен проток

Латерален проток-Примерок-подлога

Подлога за примерок од страничен проток

Латерален проток-конјугиран-подлога

Конјугирана подлога за страничен проток

Странично-проточно-апсорбирачко-подлога

Апсорбента подлога за страничен проток

касета со страничен проток

Касети за страничен проток

Милар-чанти

Торби од Милар

Десикант-кеси

Торби за сушење

Екстракција-цевка

Цевка за екстракција

Плунка-Колекција-Комплет

Конјугирана подлога за страничен проток

Нарачајте материјали за анализа на страничен проток

Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати