АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
странично течење-производство

Машина за склопување комплет за брзо тестирање

За тест за страничен проток, лента за производство

Што е машина за склопување комплет за брзо тестирање?

на машина за монтажа на комплет за брзо тестирање е специјално дизајниран за производство на тест ленти за страничен проток. Многу намалете ги трошоците за работна сила, барање работна сила во овој сектор. Достапни се целосно автоматизирано производство или полуавтоматско производство. Машината е погодна за сите видови производство на тест ленти за страничен проток, вклучува техника на имунолошки колоиден злато и анализа на имунохроматографија со флуоресценција.

Видови машина за склопување комплет за брзо тестирање

Целосно автоматизирана машина за монтажа на брзи тестови
брз тест-комплет-монтажа-машина

Полуавтоматизирана машина за монтажа на брзи тестови

брз тест-монтажа-машина

Работни процедури

Целосно автоматизиран
Се подготвува касета

A. Хранење со врвна касета
Б. Хранење долна касета

1. Вчитување на долната касета
2. Хранење на несечен лист
3. CCD инспекција
4. Вчитување на горната касета
5. Притиснување касета
6. Излез на касета
7. Отстранете го неисправниот производ
8. Хранење касети
9. Хранење со сушење
10. Хранење вреќа со фолија
11. Ставете касета и средство за сушење во вреќа со фолија
12. Торба со фолија за запечатување
13. Излез на производ
медицинска-амбалажа-опрема
Полуавтоматизиран
Се подготвува касета

А. Врвно хранење со касети (упатство)
Б. Хранење долна касета (упатство)

1. Вчитување на долната касета
2. Хранење на несечен лист
3. CCD инспекција
4. Вчитување на горната касета
5. Притиснување касета
6. Излез на касета
7. Отстранете го неисправниот производ
8. Хранење касети
9. Хранење со сушење (упатство)
10. Хранење вреќа со фолија
11. Ставете касета и средство за сушење во вреќа со фолија
12. Торба со фолија за запечатување
13. Излез на производ
автоматско-тестирање-склопување

Параметар на машина за склопување комплет за брзо тестирање

Cat. Не.TKAM300TKAM301
АвтоматскиПолуавтоматизиранЦелосно автоматизиран
капацитет2,500-3,000 касети/час3,000 касети/час
Интензитет на трудот3 работници0
Сечење на листовиВклучиВклучи
Моќ3,500W4,500W
Напојување220V / 50Hz220V / 50Hz
Тежина270kg400kg
димензија1,850 * 2,600 * 1,800мм3,200 2,600 * * 1,800mm

Споредба со друга марка машина за монтажа на комплет за брзо тестирање

ТочкаАНТИТЕКДРУГИТЕ
ЦенаНискоВисоко
ПрофесионалнаТимот за страничен проток има повеќе од 15 години искуство во развојот и производството на анализа на странични тековиНе во полето со страничен проток
капацитет3,000 касети/час2,000 касети/час
инсталацијаЛесноКомплекс, потребни се техничари за отстранување грешки и инсталација на лице место
ОперацијаЛесноКомплекс
Одржување ЛесноКомплекс
димензијаМала големинаГолема величина

Како да нарачате машина за склопување комплет за брзо тестирање?

Ве молиме контактирајте го нашиот претставник за продажба преку е -пошта  info@antiteck.com
Или пополнете го формуларот подолу:
Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати