ANTITOK - Bahanl Arus Latarl Bahan & Alat Pangembangan Hasil Aliran Gurat
  • gurat-aliran-assay-pamekaran
  • gurat-aliran-pangwangunan
  • gurat-aliran-téknologi

Bahan Assay Aliran Gurat

Antigén-sareng-Antibodi

Antigén sareng Antibodi

Komponén konci pikeun strip aliran gurat
Koloidal-Emas

Emas Koloid

Labél nganggo antigén atanapi antibodi
Nitroselulosa-mémbran

Membran Nitrocellulose

Bawa antigén sareng antibodi
Gurat-Aliran-Nyokong-Kartu

Kartu Ngadukung Aliran Gurat

Mémbran bantalan sareng bantalan
Gurat-Aliran-Sampel-Pad

Sampel Aliran Samping Gurat

Mawa analitis pikeun tés aliran gurat
Gurat-Aliran-Konjugasi-Pad

Pad Conjugate Aliran Gurat

Bawa kompléks nanopartikel emas
Gurat-Aliran-nyerep-Pad

Pad diserep Aliran Gurat

Ogé nami wick pad pikeun aliran gurat
gurat-aliran-kasét

Kasét Aliran Gurat

Perumahan plastik pikeun uji aliran gurat
Mylar-Kantong

Kantong Mylar

Bungkusan pikeun tés uji coba aliran gurat
Desiccant-Kantong

Kantong Desiccant

1g desiccant pikeun assay aliran gurat
Ékstraksi-Tube

Tube Ékstraksi

Tabung FOB pikeun uji gancang réagen

Pakét Kumpulan Ciduh

Pikeun Kit uji gancang réagen

Kit Pangwangunan Assay Aliran Gurat

gurat-aliran-assay-development-kit

Kit Pangwangunan Assay Aliran Gurat

2 mémbran, 2 bantalan, 1 kasét
universal-pamekaran-kit

Pakakas Pamekaran Universal

Kit pangembangan uji coba aliran gurat 3 mémbran, 3 bantalan, 2 kasét
gancang-tés-uncut-lambar

Lambaran Tés Henteu Dipotong

Ngaleungitkeun lambar pikeun pembuatan kit uji gancang
gurat-aliran-uncut-lambaran

Lambaran Aliran Henteu Gurat

Ngaleungitkeun lambar pikeun pembuatan jalur uji aliran gurat

Alat-alat Pikeun Pangembangan Pengujian Aliran Gurat

Gurat-Aliran-Dispenser

Dispenser Aliran Gurat

Nyebarkeun réagen sareng emas koloid dina Membran Nitrocellulose
Rapid-Test-Strip-Guillotine-Cutter

Pemotong Aliran Jalur Gurat

Cutter strip test pikeun uji aliran gurat teu dipotong
test-strip-cutter

Mémbran motong

Pikeun motong lambar format atanapi format roll pad nyerep
Aliran-Laminator

Laminator Aliran

Mesin laminasi otomatis pikeun mémbran nitrocellulose & wick pad
Conjugate-Pad-Strip-Cutter

Cutatan Pad Strip konjugasi

Pikeun format lambar motong atanapi roll conjugate pad
Sampel-Pad-Strip-Cutter

Sampel Pad Strip cutter

Pikeun format lembar motong atanapi format roll roll pad
Gurat-Aliran-Kasét-Pencét

Geter Kasét Aliran Pencét

Pikeun mencét pageuh kasét aliran gurat
Gurat-Aliran-Pamaca

Pamaca Aliran Gurat

Otomatis maca hasil strip pengujian aliran gurat

Fasilitas Pikeun Pabrik Aliran Tés Aliran Gurat

Gancang-Tés-Majelis-Mesin

Mesin Majelis Tés Gancang

Jalur uji aliran gurat otomatis rakitan atanapi semi-otomatis
Gurat-Aliran-Printer

Printer Aliran Gurat

Nomer nomer percetakan laser, tanggal pembuatan, tanggal kadaluarsana
Cairan-ngeusian-Mesin

Cairan Mesin ngeusian

Solusi buffer keusikan otomatis, 6,000 botol per jam
Sealing-na-Percetakan-Mesin

Sealing jeung Mesin Percetakan

Segel sareng nomer cetak, tanggal kadaluarsana, tanggal pabrikan dina kantong
NAON RÉSÉNA

Kasaksian Kami

Kami parantos ngagaleuh anu kadua Pemotong Aliran Jalur Gurat ti AntiTeck. Éta kualitas saé, éfisién tinggi, biaya langkung handap merek séjén.
Andrew Dominic
nu kit pangembangan assay aliran gurat mangrupikeun bantosan anu saé pikeun pangembangan munggaran dina alat uji gancang. Kalebet sadaya kabutuhan.
Ethney Kadosh
Kami senang jeung lambaran gurat uncut aliran. Kami ngagaleuh sababaraha produk kanggo produksi skala ageung, sapertos, HCG, LH, HIV, Malaria, jst.
Chad Voronina

Élmu Kahirupan AntiTeck

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, Cina
Kutu
LinkedIn facebook Pinterest youtube rss twitter Instagram facebook-kosong rss-kosong dikaitkeun-kosong Pinterest youtube twitter Instagram
Kami nganggo cookies kanggo masihan anjeun pangalaman anu pangsaéna dina halaman wéb kami. Ku neraskeun nganggo situs ieu, anjeun satuju kana cookies kami.
narima