АНТИТЕК - Материјали за анализа на проток на Латарл & Опрема за производство на страничен проток
странично течење-производство

Објекти за производство на ленти за тестирање на странични протоци

АНТИТЕК обезбеди капацитети за производство на тест лента за страничен протокНа Вклучете ги подолу производите, но не сите прикажани на оваа страница, контактирајте со нашиот претставник за детали.
Машина за полнење течности

Течна машина за пополнување

Машина за запечатување и печатење

Машина за запечатување и печатење

Латерален проток-печатач

Печатач со страничен проток

АНТИТЕК исто така, обезбедуваат прилагодена опрема и капацитети за развој на анализа на страничен проток и производство на тест лента за страничен проток.

Нарачајте опрема за развој на анализа на страничен проток

Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати